Hesperia Hotel

Hesperia Hotel Puerto Calero
Detta är ett fantastiskt 5* hotell med ett oöverträffat rykte vad gäller kvalitet och service och är därför ytterligare en utmärkt plats för bröllopsmottagningar och välsignelseceremonier. La Caleta restaurangen ligger precis vid vattnet och bjuder på underbar utsikt över Fuerteventura.

Det finns ett flertal fantastiska platser tillgängliga för Välsignelseceremonier, som till exempel hotellets egen privata sandstrand, en underbar takklädd terass eller den vackra och välskötta gräsplanen. Alla har dessutom havsutsikt. Hotellet har både spa och skönhetssalong och innehåller allt som du förväntar dig av ett 5* hotell.

Hesperia har en egen privat sandstrand, precis bredvid restaurangen La Caleta som har plats för upp till 55 gäster inomhus. För större sällskap med fler än 50 gäster finns den stiliga El Risco restaurangen som ligger i själva hotellet. Om du tycker om iden att äta ‘al fresco’ vid havet på den privata sandstranden kan du alltid välja den lite mer avslappnade barbecue buffen.

‘Cocktails och ‘canapes’ serveras på den exklusiva terassen med utsikt över stranden och den vackra naturliga kusten, med en intressant vattenskulptur som bakgrund. Med en meny som startar på 40€ per person (vuxen) vilket inkluderar vin, öl och läsk samt gratis champagne till bröllopstalen, blir detta ett vinnande koncept.

Detta hotell erbjuder flera valmöjligheter vad gäller boende, både sviter och rum med havsutsikt, vilket gör detta till ett utmärkt val för en mindre, romatisk sammankomst. Hotellet har plats för 20 till 120 gäster.

Gratis svit för Brud & Brudgum under bröllopsnatten då bröllopsmottagning bokas vid detta hotell.