Amura Restaurant Puerto Calero

Amura erbjuder ett utmärkt kök, profesionell och elegant service med presentationer som är något av det bästa ni sett. Beläget i den lyxiga Puerto Calero marinan är det här en utsökt plats med underbar utsikt. En fantastisk plats för en bröllopsceremoni och/eller -mottagning med havet, lyxiga båtar och vackra berg som bakgrund.

Amura har ett elegant festrum som passar för sällskap med 30 till 250 gäster, där du och dina gäster kan dansa och festa fram tills de tidiga morgontimmarna. Menyerna kostar från 45€ och inkluderar öl, vin, läsk, ett glas champagne att skåla i och kaffe/te tillsammans med efterrätten.

Detta är en perfekt plats för en Välsignelseceremoni, du skulle till och med kunna anlända i motorbåt! Du kan därefter få cocktails och canapes serverade på den privata solterassen och vaför inte med bakgrundsmusik av våra spanska gitarister.

Därefter blir det skönt för dig och dina gäster att dra er tillbaka till den svala, eleganta restaurangen för en utsökt måltid och underhållning. Små grupper kan även boka ett privat bord i restaurangens huvudmatsal.